שטח המסעדה הוכפל ונבנה מטבח חדש שיאפשר תפריט עשיר שכולל מבחר בשרים על האש ומאכלים מבושלים.

כמובן שהשווארמה שהגישו במסעדה תמשיך להופיע בתפריט.

אך המבחר הגדול החדש, יאפשר ללקוחות ליהנות מאפשרות של אוכל מגוון בכל ימי השבוע.

מחשבה רבה הושקעה בעיצוב המסעדה בכדי ליצור אווירה נעימה לקהל הסועדים.

ביום שלישי ערכו במסעדה פתיחה רשמית והוזמנו אורחים רבים לברך את דוד ואריה יעקוביאן בעלי המסעדה.

אין ספק שתושבי יבנה יזכו ליהנות ממקום יפה יותר עם תפריט עשיר וטעים. מה שנותר לנו, לאחל למשפחת יעקוביאן הצלחה ופרנסה טובה.