צילום באדיבות עיריית יבנה

לאורך השנה התלמידים טיפחו את הגינה בשעה שבועית קבועה ודאגו לשתול ירקות ופירות, להשקות בעזרת משפכים וצינור השקיה, לנכש עשבים בכלי עבודה המותאמים לצורכיהם ולעקוב אחר התפתחות הצמיחה של השתילים.

כיום נהנים התלמידים מהתוצרים כגון: חמניות, גזרים, עגבניות, חסה עגולה ומסולסלת אותם הם לוקחים הביתה להכנת סלטים ומאכלים טעימים.

מנהלת בית הספר, מירה צדוק : "החיבור לגינה וההנאה מהעבודה בה, מפתחים בקרב הילדים את הבסיס להבנת יחסי הגומלין בין האדם לאדמה ולעולם הצומח והחי ומגבירים את המודעות הסביבתית כלפיהם. כמו כן, עבודה זו מזמנת הנאה ושמחת יצירה, מעודדת ומטפחת בקרב הילדים סקרנות, יכולות התבוננות והבנה של תופעות המתרחשות בטבע וכוללת התנסות בעריכת ניסויים ומעקב אחר התהליכים השונים".

setImageBanner('983f3712-2fa6-49ce-b73f-49a47ef829b1','/dyncontent/2017/12/12/20467d86-4612-49fd-a8e8-466494a1b637.gif',3015);