.

מצרכים:

דג דניס מפולט ללא עור חתוך לקוביות

מנגו חתוך לקוביות

רבע אננס טרי חתוך לקוביות

חופן כוסברה קצוץ

חצי בצל סגול קצוץ

רבע צ'ילי אדום קצוץ

½ כפית ג'ינג'ר מגורר

חצי לימון טרי

קורט מלח ים אטלנטי

2 כפות שמן זית

1 כפית שומשום שחור

1/4 כפית שמן שומשום

1/2 כפית סויה

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את הדג, אננס, צ'ילי, כוסברה, מנגו, ג'ינג'ר ובצל סגול.

מתבלים בשמן זית, מלח, לימון, סויה, שמן שומשום ומגישים מיד.

מומלץ להגיש בעלי אנדיב או עם ברוסקטות חמות.

קונפי שוק אווז, בצלי שאלוט ויין אדום

מצרכים:

4 יח' שוק אווז

8 יח' בצלי שאלוט

3 עלי דפנה

תרמילי הל פתוחים 3

1 כוכב אניס

כפית טימין( קורנית) קצוץ

מלח ים, פלפל שחור גרוס

2 כוסות יין אדום

2 כפות רכז רימונים

כוס בלסמי ½

כף סוכר 1

לימון פרוס לעיגולים 1

2 כוסות שמן זית

אופן הכנה:

יוצקים במחבת כף שמן זית, סוגרים את השוק אווז משני הצדדים, ממליחים ומפלפלים, לאחר מכן מוסיפים את הבלסמי, היין האדום, רכז הרימונים וסוכר. נותנים לנוזל להצטמצם כמספר דקות, מוסיפים את שאר התבלינים טימין, הל, כוכב אניס, עלי דפנה ובצלי השאלוט, מכסים את התבשיל עם השמן זית, מכסים היטב ומבשלים על אש קטנה כ4- שעות