יתרונות של קייטרינג חלבי לעומת בשרי



מאז ומתמיד התרגלנו, כשאנחנו מגיעים לאירוע, לא משנה אם זה אירוע משפחתי או אחר, לצפות שיהיה במקום קייטרינג בשרי. ככה הרגילו אותנו. כשאנחנו מגיעים לאירוע, חייב שיהיה שם עוף, אנטריקוט ובשרים אחרים.

 

אך בשנים האחרונות אנחנו יכולים לראות, שיותר ויותר אנשים בוחרים דווקא להשתמש בשירותיו של קייטרינג חלבי ולא דווקא בשירותיו של קייטרינג בשרי ויש לכך סיבות רבות שמסבירות גם את היתרון של קייטרינג חלבי על פני זה הבשרי.

לפני שנציג את הסיבות והיתרונות של קייטרינג חלבי, צריך לומר שבמהלך השנים גם התרחש שינוי מסוים בתחום הקייטרינג, שכן חברות רבות החלו להציע תפריטים חלביים, בין אם מדובר בחברות שעובדות אך ורק על בסיס מוצרי חלב ובין אם מדובר בחברות שמציעות תפריטים משולבים, במידת הצורך.

מה הן הסיבות לשימוש בקייטרינג חלבי

ראשית, כשאנחנו רוצים שכל קהל האורחים שלנו ייהנה מהאוכל, אנחנו נעדיף להציע אוכל חלבי ולא בשרי. כך אנחנו מדלגים על הבעיה של קהל שצורך אוכל צמחוני ולא בשרי. בצורה כזו אנחנו יכולים להציע להם תפריט רחב של מאכלים מסוגים שונים באיכות גבוהה, והם לא צריכים להסתפק בסלטים בלבד.

שנית, אם אנחנו מציעים תפריט חלבי, הרי שאנחנו יכולים להציע מגוון מאכלים שבתפריט בשרי אי אפשר להציע, בין אם זה אוכל איטלקי מסוגים שונים, בין אם זה פשטידות, קישים ועוד מגוון רחב של מאכלים.

שלוש, תפריט בשרי, כאמור, הוא תפריט מוכר, ידוע, כולם משתמשים בו. הבחירה בתפריט חלבי היא מיוחדת, שונה, איננה דומה לאירועים אחרים. זה הופך אותו למיוחד יותר.

ארבע, בתפריט חלבי אנחנו נהנים מהאופציה להציע תפריט קינוחים אמיתי, לא קינוחים פרווה או קינוחים מאולתרים בלי שוקולד ובלי חלב. עבור הילדים והמבוגרים, זו תהיה חגיגה.

צריך לומר שיש יתרון נוסף בתפריט חלבי על בשרי והוא, כשאנחנו מציעים תפריט בשרי אנחנו צריכים לבדוק טוב טוב האם החברה שמספקת לנו את השירות, מפורסמת בכך שהיא יודעת להכין בשר, אם לא כך הדבר, הרי שהאורחים שלנו עלולים למצוא את עצמם נאבקים לאכול בשר קשה מדי או נא מדי, וזה יהיה חבל. בתפריט חלבי זה לא יכול לקרות.

כיצד בוחרים תפריט חלבי

הרי שסקרנו את היתרונות והסיבות לבחירת תפריט חלבי, צריך לחשוב כיצד בוחרים קייטרינג חלבי.

הנקודה הראשונה שצריך לשים לב אליה היא, הניסיון של החברה והמקצועיות שלה. אנחנו לא נרצה לעבוד עם חברה חסרת ניסיון שאיננה יכולה להציע לנו את השירות שאנחנו מצפים.

הנקודה השנייה, היא גיוון. אנחנו מצפים לקבל תפריט חלבי מגוון. עצם זה שהוא חלבי לא מספיק בשביל שיהיה מיוחד, הוא צריך גם להיות מגוון ומיוחד, אחרת האורחים שלנו לא ייהנו ממנו, ולא ייהנו מהאירוע שלנו.

 


 
$(function(){setImageBanner('a37ed637-bdc7-4cf0-8dbf-e944436115b7','/dyncontent/2017/12/12/20467d86-4612-49fd-a8e8-466494a1b637.gif',3015,'עצמי עסקים',525,78,false,33501,'Image','');})
$(function(){setImageBanner('df6b57c0-1efa-40a9-9e4a-8ca8c21189bc','/dyncontent/2017/12/12/e9de5294-91aa-4b94-9177-d3c263a77bf6.gif',3011,'עצמי אירועים',525,78,false,33502,'Image','');})
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה