טרנד גלידה חדש מסתובב ברגעים אלו ברשת: גלידה שחורה העשויה מפחם פעיל.

על פי הסרטונים והתמונות, הפחם הפעיל מופק מקליפות קוקוס, כך שטעמי הגלידה נעים בין ובכן.. קוקוס, לבין טעמי לימון והרבה שמנת.

הגלידה, שמכינים מתוסף התזונה שניתן לרכוש בחנויות הטבע, פוטוגנית ביותר והרשתות החברתיות, בעיקר האינסטגרם, מוצפות בתמונות של הגלידה, שבטח תישאר כאן הקיץ.

אגב, יש המייחסים לגלידה סגולות של הלבנת שיניים, בשל החומר הפעיל בה, ויש כמובן את מי שפשוט נהנים מגלידה בעלת צבע כל כך חזק, שאף צובעת בשחור את הלשון לכמה שעות. אז אם אתם בעניין של להכין אותה בבית, הנה סרטון שיעניין אתכם.

 

וזו גלידרייה בלוס אנג'לס שמשתוללת עם הצבעים והטעמים.