|
סלט אפרסמונים וגרעיני חמנייה
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('0ce7f0d7-f054-403c-ae06-74fc59b5afb7','/dyncontent/2025/11/25/11cbb0a5-aaa0-4313-b88d-38d8b1c9f813.gif',20479,'קרייזי רום אייטם כתבה ',525,78,true,33532,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0ce7f0d7-f054-403c-ae06-74fc59b5afb7','/dyncontent/2025/12/7/34ddb72a-36fb-4f68-beac-0525c579f18a.jpg',20451,'עמרם אברהם אייטם כתבה ',525,78,true,33532,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0ce7f0d7-f054-403c-ae06-74fc59b5afb7','/dyncontent/2025/2/25/4951bead-7512-441f-9887-e771f8573cd1.jpg',19117,'דיוואן אייטם כתבה ',525,78,true,33532,'Image','');},15]]);})
באדיבות השף אבי אביטן ל'נסיה' צומת ראם
צילום: אילן נחום
מרכיבים:
4 אפרסמונים
4 גבעולי סלרי
1 פלפל צ'ילי אדום טרי
חופן גרעיני חמניה ודלעת
מרכיבים לרוטב:
כף חרדל דיז'ון
כף דבש
כף סילאן תמרים
כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס מיץ לימון
1/2 כוס חומץ
1/2 כוס שמן זית
כף סוכר
תיבול לפי הטעם: מלח ופלפל שחור
אופן הכנה:
חותכים גס את האפרסמונים, הסלרי והפלפל צ'ילי, בוזקים את הרוטב מערבבים ומוסיפים את גרעיני החמניה והדלעת .
בתאבון
|
|
|
|