ביצה בקן בתנור

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('195a5914-a74e-4be8-bbae-a1f28471b1e8','/dyncontent/2024/9/8/f8053b85-55cb-4af9-8eac-2efc831f016b.jpg',18411,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,41061,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('195a5914-a74e-4be8-bbae-a1f28471b1e8','/dyncontent/2024/9/5/b04035a5-d3d1-4f4d-bfd3-4abf634be667.jfif',18363,'קיבוץ השלשה אייטם כתבה ',525,78,true,41061,'Image','');},15]]);})

בתור ארוחת ערב משביעה וטעימה או אפילו סתם כשרוצים לאכול משהו מהיר וקהל קבלו ביצה בקן (או בשמה האחר חצ'פורי לעצלנים). לא צריך הרבה ואפשר לגוון ולשחק עם המנה והתוספות.

ביצה בקן מהירת הכנה

מצרכים

פיתה אחת

ביצה אחת

פרוסת גבינה צהובה

שן שום

קצת שמן זית

כמה זיתים או פטריות

הוראות הכנה

מסירים את ה"למעלה" של הפיתה - משאירים קצוות.

כותשים שן שום ומערבבים עם 2 כפות שמן זית.

מורחים על הפיתה ומניחים על זה פרוסת גבינה צהובה.

פותחים בזהירות ביצה מעל הכל ממליחים ומפלפלים.

מפזרים כמה זיתים או פטריות (או כל תוספת אחרת).

מורחים קצת שמן זית על הפיתה מסביב.

מכניסים לתנור על 180 מעלות בערך ל- 10 דקות (עד שהביצה נראית לכם מוכנה).

מעבירים למצב

גריל לעוד  3 דקות ומוציאים.

כמובן שאפשר לשים מלא תוספות: רסק עגבניות, תירס, טונה ועוד..
מתאים גם לטוסטר אובן אבל חשוב לעמוד ליד זה שלא יישרף!

בתאבון !


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה