ביצה בקן בתנור
12.12.18 / 07:03
בתור ארוחת ערב משביעה וטעימה או אפילו סתם כשרוצים לאכול משהו מהיר וקהל קבלו ביצה בקן (או בשמה האחר חצ'פורי לעצלנים). לא צריך הרבה ואפשר לגוון ולשחק עם המנה והתוספות.
מצרכים
הוראות הכנה
מסירים את ה"למעלה" של הפיתה - משאירים קצוות.
כותשים שן שום ומערבבים עם 2 כפות שמן זית.
מורחים על הפיתה ומניחים על זה פרוסת גבינה צהובה.
פותחים בזהירות ביצה מעל הכל ממליחים ומפלפלים.
מפזרים כמה זיתים או פטריות (או כל תוספת אחרת).
מורחים קצת שמן זית על הפיתה מסביב.
מכניסים לתנור על 180 מעלות בערך ל- 10 דקות (עד שהביצה נראית לכם מוכנה).
גריל לעוד 3 דקות ומוציאים.
כמובן שאפשר לשים מלא תוספות: רסק עגבניות, תירס, טונה ועוד..
מתאים גם לטוסטר אובן אבל חשוב לעמוד ליד זה שלא יישרף!
בתאבון !