בחורף מרק- צילום יחצ

מצרכים:

4 גזרים

2 בטטות (אפשר אחת מהן להחליף בדלעת)

1 בצל

2 שיני שום

גבעול בצל ירוק

שורש כורכום מגורד- כסנטימטר

ג'ינגר- כ-4 סנטימטר

 

הוראות הכנה:

מאדים את הבצל עם מעט שמן זית או שמן קוקוס

חותכים את הירקות הכתומים השום והג'ינג'ר ומוסיפים לסיר. מכסים את הירקות במים חמים ונותנים להם להתרכך כ-40 דקות.

כשהם מוכנים, מגרדים את שורש הכורכום לסיר, מתבלים במלח ופלפל שחור וטוחנים.

 

מומלץ להוסיף גבעול קטן של בצל ירוק קצוץ לפני הגשה. בתיאבון ולבריאות.

באדיבות טל צייזלר, נטורופתית כללית רפואה משלימה קריית מלאכי