מרק עדשים עגבניות ופסטו

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f40bf7cf-634a-40a2-a69e-8bcae9ba7eea','/dyncontent/2024/9/5/b04035a5-d3d1-4f4d-bfd3-4abf634be667.jfif',18363,'קיבוץ השלשה אייטם כתבה ',525,78,true,41061,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f40bf7cf-634a-40a2-a69e-8bcae9ba7eea','/dyncontent/2024/9/8/f8053b85-55cb-4af9-8eac-2efc831f016b.jpg',18411,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,41061,'Image','');},15]]);})

מרק מדהים טעים ובריא שאפשר לאכול בכל ימות השנה

depositephoto מרק עדשים

רכיבים ל 6 מנות :

1 וחצי כוסות עדשים ירוקות 

30 גרם חמאה 

חצי כוס שמן זית 

2 בצלים קצוצים דק

6 שיני שום קצוצות 

3 עגבניות קלופות קצוצות 

3/4 כוס פטרוזליה קצוצה 

1/2 כוס ריחן קצוץ 

מלח פלפל שחור טחון טרי 

1 כפית פפריקה מתוקה 

1 כפית פפריקה חריפה

7 כוסות מרק צח או מים 

לפסטו :

1 כוס דחוסה עלי ריחן 

4 שיניים שום

5 כפות צנוברים 

150 גרם גיבנת קשקבל

מלח פלפל גרוס

1/2 כוס שמן זית 

אופן הכנה :

משרים את העדשים שעתיים במים מסננים ושוטפים 

ממיסים בסיר חמאה עם שמן 

מוסיפים בצל שום עגבניות ומכסים ל10 דק

מוסיפים לסיר את העדשים פטרוזליה ריחן ומתבלים בתבלינים 

מוסיפים את המים ומבשלים על אש קטנה במשך שעה

מגישים את המרק עם כף פסטו מעל 

הכנת הפסטו :

שמים את כל המרכיבים במעבד מזון מוסיפים שמן בהדרגה שומרים בצנצנת עד השימוש.

בתאבון 


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה