מתכון לארוחת ערב לילדים - מאפינס פלפלים, תירס וגבינת צ'דר

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('b5a598bc-85f9-4c34-ac05-d7865f83b89a','/dyncontent/2024/9/8/f8053b85-55cb-4af9-8eac-2efc831f016b.jpg',18411,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,41061,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b5a598bc-85f9-4c34-ac05-d7865f83b89a','/dyncontent/2024/9/5/b04035a5-d3d1-4f4d-bfd3-4abf634be667.jfif',18363,'קיבוץ השלשה אייטם כתבה ',525,78,true,41061,'Image','');},15]]);})

רשת טיב טעם חולקת מתכון פשוט וקל להכנת ארוחת ערב קלה יחד עם הילדים בבית - מאפינס פלפלים, תירס וגבינת צ'דר. המאפינס טעימים ואווריריים, שיודעים לשמור על העסיסיות שלהם בזכות הנוכחות של גבינת הצ'דר בבלילה. ומטבל פלפלים צלויים מוסיף צבע כתום.

צילום אפיק גבאי

חומרים ל-6 מאפים גדולים או ל-12 קטנים:

‏1½ כוסות פחות כף (200 גרם) קמח תופח

‏1 כפית מלח

‏1 כפית אורגנו יבש

‏1/2 כוס גרעיני תירס

‏120 גרם גבינת צ'דר של Ford Farm מגוררת

‏2 ביצים

‏1 צנצנת מטבל פלפלים צלויים של Polly

‏1 כוס (240 מ"ל) חלב

לשימון התבנית:

שמן זית של Cirio

‏ מחממים תנור ל-190 מעלות ומשמנים את השקעים של תבנית מאפינס בשמן זית.

‏ מערבבים את החומרים היבשים עם תירס וגבינת צ'דר בקערה.

‏ טורפים ביצים עם מטבל פלפלים וחלב, מוסיפים לתערובת ומערבבים. יוצקים לשקעים עד 2/3 הנפח.

‏אופים 25-20 דקות עד שהמאפינס זהובים וקיסם שננעץ בהם יוצא יבש עם פירורים לחים.

בתאבון....

 


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה