סופלה שוקולד מועשר בחלבון!

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('3421a844-b3b0-4a5a-bfec-fd5b793bda74','/dyncontent/2024/9/5/b04035a5-d3d1-4f4d-bfd3-4abf634be667.jfif',18363,'קיבוץ השלשה אייטם כתבה ',525,78,true,41061,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3421a844-b3b0-4a5a-bfec-fd5b793bda74','/dyncontent/2024/9/8/f8053b85-55cb-4af9-8eac-2efc831f016b.jpg',18411,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,41061,'Image','');},15]]);})

שולחן חג השבועות העשיר במאכלים חלביים לא יהיה שלם בלי הקינוח המושלם שכולם יאהבו! הצרה עם קינוחים שהם בדרך כלל לא תורמים הרבה מבחינת תזונתית. לרגל חג השבועות, המותג הרבלייף מציע מתכון סופלה שוקולד חלבי ובריא- בעל טעם עשיר ומועשר בחלבון! מתוך ספר המתכונים החדש "מבשלים דרך חיים":

צילום דן פרץ

 סופלה שוקולד

מנה 1

רכיבים

3 כפות חלב דל שומן/ משקה שיבולת שועל/ שקדים/ סויה

1 ביצה

2 כפות PRO MAX שוקולד

2 כפות מדידה מדידה פורמולה 1 בטעם שוקולד

 

לרוטב שוקולד:

1 קוביית שוקולד מריר

 

אופן הכנה

  1. מניחים את הביצה והחלב בספל או בכלי קרמיקה לסופלה.
  2. מוסיפים את ה- PRO MAX ואבקת הפורמולה 1 ומערבבים לבלילה אחידה.
  3. מחממים במיקרוגל 2-2.5 דקות, עד שהסופלה התרומם.
  4. להכנת רוטב השוקולד: ממיסים קוביית שוקולד ויוצקים מעל.

ערכים תזונתיים למנה אחת:

 

קק"ל

חלבון, גרם

פחמימה, גרם

שומן, גרם

חלב דל שומן

324

30.9

21.8

11.4

המתכון באדיבות הרבלייף


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה