הוא אהב לרוץ, ותלמידי יבנה רצו לזכרו



תלמידי קריית החינוך יצחק נבון הקדישו את הריצה שלהם במרוץ הלילה של יבנה לזכר רס״ן במיל׳ מושיקו רוזנוולד ז״ל, שנפל בדרום רצועת עזה. אשתו עדן הצטרפה אליהם וסיפרה להם על האיש שהריצה הייתה חלק מחייו

צילומים: קריית החינוך יצחק נבון

בין הרצים שיצאו לרחובות יבנה ביום חמישי האחרון היו גם תלמידי קריית החינוך יצחק נבון, שבחרו להקדיש את השתתפותם במרוץ הלילה לזכרו של רס״ן במיל׳ מושיקו רוזנוולד ז״ל. לצדם רצה עדן רוזנוולד, אשתו, ששיתפה את התלמידים בסיפור חייו.

רוזנוולד, תושב מודיעין־מכבים־רעות, שירת כמפקד פלוגה בגדוד ההנדסה 7107 בחטיבת הנח״ל. הוא נפל בקרב בדרום רצועת עזה בדצמבר 2024, בן 35 בנופלו.

דרך הסיפור של עדן הכירו התלמידים את מושיקו כאיש משפחה וכמי שאהב לרוץ. היא סיפרה להם על המקום שתפסה הריצה בחייו, ועל ההתמדה והנחישות שהביא איתו גם אל המסלול.

 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה