כך ציינו בקריית החינוך גינסבורג ביבנה את פתיחת שנת הלימודים



לצד ההתרגשות של היום הראשון ללימודים, תלמידי קריית החינוך ע”ש גינסבורג ביבנה עצרו לרגע למען היימנוט קסאו, שנעדרת כבר יותר מ־900 ימים. התלמידים הפריחו בלונים אדומים וקראו להמשיך להעלות את המודעות להיעדרותה

צילום: קריית החינוך גינסבורג

שנת הלימודים החדשה נפתחה הבוקר (שלישי) בקריית החינוך ע”ש גינסבורג ביבנה ברגע מרגש ובעל משמעות. לצד המפגש המחודש עם החברים והחזרה לכיתות, התאספו תלמידות ותלמידי בית הספר בשער המוסד והפריחו בלונים אדומים למען היימנוט קסאו.

היימנוט נעדרת כבר למעלה מ־900 ימים, ובבית הספר ביקשו לנצל את היום שבו תלמידים ברחבי הארץ חוזרים למסגרות כדי להזכיר כי היא עדיין לא שבה לביתה.

הבלונים האדומים נבחרו כחלק מהמאמץ להעלות את המודעות להיעדרותה, ובקריית החינוך ביקשו להעביר באמצעותם מסר של ערבות הדדית, אכפתיות ותקווה.

היוזמה התקיימה בהובלת מועצת התלמידים ואורי ליאור, ובהשתתפות תלמידות ותלמידים שהגיעו לפתיחת שנת הלימודים.

בקריית החינוך סיכמו את הרגע במסר קצר ומרגש: “היימנוט, מחכים לך בבית”

 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה