מתכון קל להכנה ועשיר בטעמים – המבורגר עסיסי ומפנק

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('9865912c-83c0-44e5-ad41-d533e203d96f','/dyncontent/2025/2/25/4951bead-7512-441f-9887-e771f8573cd1.jpg',19117,'דיוואן אייטם כתבה ',525,78,true,33532,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9865912c-83c0-44e5-ad41-d533e203d96f','/dyncontent/2025/12/7/34ddb72a-36fb-4f68-beac-0525c579f18a.jpg',20451,'עמרם אברהם אייטם כתבה ',525,78,true,33532,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9865912c-83c0-44e5-ad41-d533e203d96f','/dyncontent/2025/11/25/11cbb0a5-aaa0-4313-b88d-38d8b1c9f813.gif',20479,'קרייזי רום אייטם כתבה ',525,78,true,33532,'Image','');},15]]);})

רשת טיב טעם מנדבת מתכון בשרני ועשיר בטעמים – המבורגר עסיסי.

צילום אסף הלוי

מרכיבים ל-6 מנות:

650 גר' צוואר טרי

350 גר' שפונדרה  טרי

טוחנים את שני הבשרים ביחד, רצוי בטחינה גסה.

1 כף מלח דק

1/2 כפית פלפל שחור דק

 

אופן ההכנה:

מערבבים  את הבשר עם התבלינים, ולשים היטב במשך, לפחות 5 דקות.

יוצרים מכל הכמות 6-8 כדורים, ומעצבים אותם לקציצה אחידה בעובי של כ-1 ס"מ.

נותנים לקציצות "לנוח" במקרר לפחות שעתיים.

מכינים על מחבת חמה מאד, או על המנגל. עד לצלייה הנכונה שתרצו.

מומלץ להגיש עם תוספות לפי הטעם, כגון: גבינה צהובה אמנטל, גבינת צ'דר, בייקון, מלפפון חמוץ, ספייסי מיונז, קטשופ, חרדל, וירקות טריים.

 


 
 
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה