גבינות מתוקות ללא סוכר וללא גלוטן

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('bc5ef46c-3e3a-49c4-90ed-8c4932bf47e3','/dyncontent/2025/11/25/11cbb0a5-aaa0-4313-b88d-38d8b1c9f813.gif',20479,'קרייזי רום אייטם כתבה ',525,78,true,33532,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('bc5ef46c-3e3a-49c4-90ed-8c4932bf47e3','/dyncontent/2025/11/24/91cabf8a-9de4-456b-96cd-5e2abb489f90.jpg',20451,'עמרם אברהם אייטם כתבה ',525,78,true,33532,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('bc5ef46c-3e3a-49c4-90ed-8c4932bf47e3','/dyncontent/2025/2/25/4951bead-7512-441f-9887-e771f8573cd1.jpg',19117,'דיוואן אייטם כתבה ',525,78,true,33532,'Image','');},15]]);})

באדיבות מירי וזאני
בית הטבע שורשים יבנה

250 גר' גבינה 9%

3 ביצים

1/2 כוס קמח תפו"א

3 כפות פרוקטוז גרידת לימון

1 כפית קסאטן-גם

1/2 כפית אבקת אפייה

1/2 כפית משפר אפייה

1/2 כוס חמיציות ללא סוכר

1/4 כוס שמן

 מערבבים את כל החומרים

 אופים בתבנית שקעים בטמפרטורה של 160 מעלות במשך 15 דקות

 לזרות בסיום האפייה מעט קינמון טחון

 חג שבועות שמח ובריא


 
 
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה