סלט אפרסמונים וגרעיני חמנייה

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('ff04d15f-1584-4a2e-9787-89523c0ee622','/dyncontent/2025/11/24/91cabf8a-9de4-456b-96cd-5e2abb489f90.jpg',20451,'עמרם אברהם אייטם כתבה ',525,78,true,33532,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ff04d15f-1584-4a2e-9787-89523c0ee622','/dyncontent/2025/2/25/4951bead-7512-441f-9887-e771f8573cd1.jpg',19117,'דיוואן אייטם כתבה ',525,78,true,33532,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ff04d15f-1584-4a2e-9787-89523c0ee622','/dyncontent/2025/11/25/11cbb0a5-aaa0-4313-b88d-38d8b1c9f813.gif',20479,'קרייזי רום אייטם כתבה ',525,78,true,33532,'Image','');},15]]);})

באדיבות השף אבי אביטן ל'נסיה' צומת ראם

צילום: אילן נחום

מרכיבים:

4 אפרסמונים

4 גבעולי סלרי

1 פלפל צ'ילי אדום טרי

חופן גרעיני חמניה ודלעת

מרכיבים לרוטב:

כף חרדל דיז'ון

כף דבש

כף סילאן תמרים

כוס מיץ תפוזים

1/2 כוס מיץ לימון

1/2 כוס חומץ

1/2 כוס שמן זית

כף סוכר

תיבול לפי הטעם: מלח ופלפל שחור

אופן הכנה:

חותכים גס את האפרסמונים, הסלרי והפלפל צ'ילי, בוזקים את הרוטב מערבבים ומוסיפים את גרעיני החמניה והדלעת .

בתאבון

 

 
 
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה