מתכון תה פרסי לשתייה לפני הצום ובסיום הצום

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('b515c5a1-3226-4518-afdd-e55f6b0f76df','/dyncontent/2025/11/24/91cabf8a-9de4-456b-96cd-5e2abb489f90.jpg',20451,'עמרם אברהם אייטם כתבה ',525,78,true,33532,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b515c5a1-3226-4518-afdd-e55f6b0f76df','/dyncontent/2025/11/25/11cbb0a5-aaa0-4313-b88d-38d8b1c9f813.gif',20479,'קרייזי רום אייטם כתבה ',525,78,true,33532,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b515c5a1-3226-4518-afdd-e55f6b0f76df','/dyncontent/2025/2/25/4951bead-7512-441f-9887-e771f8573cd1.jpg',19117,'דיוואן אייטם כתבה ',525,78,true,33532,'Image','');},15]]);})

באדיבות תה ויסוצקי

מתכון מסורתי בעדה הפרסית...ההמלצה היא להכין ולשתות לפני הצום וביציאה מהצום.     

מקלפים 4 תפוחים - לא חמוצים  (מומלץ להשתמש בתפוחים עם קליפה אדומה).

מגררים במגררת את התפוחים ושופכים את הגרר לקערה גדולה (כמו קערה להגשת קוקייטל קפריניה/סנגרייה).·      

מוסיפים לתפוחים המגוררים:

חליטה העשויה מחצי כוס מים רותחים עם תיון של חליטת תפוחים

צריך לחכות שהתיון יתמצה לפחות 3 דקות.·   

מוסיפים לקערה: 2 כפות מי ורדים, מים קרים - כ-1.5 ליטר, ומגש קרח שלם. 

מערבבים היטב ונהנים.


 
 
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה