אלוף בפעם השנייה ברציפות: בוגר קריית החינוך נבון ביבנה שמר על תואר אלוף ישראל ב־MMA
דניאל פלח, בוגר מחזור א' של קריית החינוך ע"ש יצחק נבון, המשיך את רצף ההצלחות כשזכה גם השנה באליפות ישראל באמנויות לחימה משולבות בקטגוריית עד 70 ק"ג לגילאי עד 21. בשנה שעברה הוכתר לראשונה לאלוף ישראל, וכעת הצליח להגן על התואר ולהוכיח כי הוא אחד הלוחמים הצעירים הבולטים בישראל

גאווה גדולה ליבנה: דניאל פלח, בוגר מחזור א' של קריית החינוך ע"ש יצחק נבון בעיר, ממשיך להביא כבוד לעיר ולמערכת החינוך לאחר שזכה גם השנה באליפות ישראל באמנויות לחימה משולבות (MMA).
פלח הוכתר לאלוף ישראל במסגרת אליפות ישראל של איגוד ה־MMA בישראל, שנערכה במהלך חודש יוני 2026. הוא התחרה בקטגוריית המשקל עד 70 ק"ג לגילאי עד 21 והצליח לשמור על תואר האליפות שבו זכה גם בשנה שעברה.
בקריית החינוך נבון בירכו על ההישג וציינו בגאווה כי מדובר בבוגר מחזור א' של בית הספר, הממשיך להוות דוגמה להתמדה, משמעת ושאיפה למצוינות גם לאחר סיום לימודיו.
כבר בשנת 2025 רשם פלח הישג משמעותי כשהוכתר לראשונה לאלוף ישראל בקטגוריה שלו. אז אף זכה לשבחים מבית הספר, שהתגאה בהצלחתו הספורטיבית ובהישג המרשים שהביא לעיר.
הזכייה השנייה ברציפות מחזקת את מעמדו של פלח כאחד מלוחמי ה־MMA הצעירים והמבטיחים בישראל, ומסמנת עבורו המשך דרך מקצועית מבטיחה בענף.

